Glastak

Få ut det mesta av ditt utrymme och njut av naturen året runt med ett glastak. Vi på Holmbergs Träväxthus AB är experter på att tillhandahålla glastak som passar perfekt till uterum, utbyggnader, krogar och mycket mer.

En elegant touch

Våra glastak är designade för att ge maximalt ljusinsläpp och skydd mot väder och vind, samtidigt som de skapar en härlig och inbjudande atmosfär. Ge ditt utrymme en elegant touch och skapa en plats där du kan njuta av solens strålar och den underbara omgivningen, oavsett väder. Vänder du dig till oss kommer du få ett glastak av högsta kvalitet.

Om ca 2 månader ställer vi ut på vår första trädgårdsmässa. Ölands trädgårdsmässa. Vi kommer att visa ett växthus med 31 graders taklutning. Bredd 250. Längd 454. Helglas förhöjt 11 cm pga sidodörr. Finns även gaveldörr. Vi kommer under mässan ha budgivning på plats på detta växthus med start 30% under ordinarie pris. Välkommna
Hur börjar ett projekt?
Oftast kommer ett kontaktformulär från min hemsida. 
Det lämnas ofta ett telefonnummer. Kanonbra, för jag behöver oftast ett samtal innan jag kan ge en offert. En del tycker kanske att det borde räcka med ett mail.. Hallå!!! Vart tog det personliga vägen. Det personliga är jätteviktigt. Det är en av anledningarna till att jag levererar växthusen själv. Att vrida och vända på träbitarna tillsammans med kunden. 
Att skriva in ett postnummer är också bra. Då vet jag om jag kan leverera själv. Jag vet också om det är fler som har beställningar åt samma håll. Då kan jag erbjuda lägre frakt. Vad händer sen då?  Jag skickar en offert. Vi kanske bollar den fram och tillbaks. När vi är nöjda med offerten blir det ett ordererkännande samt en faktura på 30% av totalbeloppet. 
Och när allt är klart blir det leverans.  De flesta kunder monterar själva då konstruktionen är gjord till kundens förmån. Skulle det bli problem för kunden vid montering är kunden givetvis välkommen att ringa även om det är lördag eller söndag.  Fast på helgerna har jag sovmorgon till 10. 
Denna bild är på årets svåraste projekt. Har ej frågat om tillåtelse att använda bilden. Men förhoppningsvis blir det många bilder från projektet.
När vi monterade växthus i söndags så gjorde kunderna Rose-Marie och Björn Hägglund en liten film. Kul. Undras om den duger som monteringsanvisning .. och en sak till... Det tar lite mer än 2 minuter att montera.
Söndagens montering i närheten av Rockneby. 
Bredd 329  längd 304. Höjd 300.
Sakta sakta tar demoväxthuset form. Det blir så när det är full produktion i företaget. Men den som väntar på något gott...
En dag i verkstan.. en yttre takstolar till en gårdsrestaurang i Blekinge. .  I mitten ett gammalt öppningsbara fönster i järn. På höst, vinter och vår gör vi specialväxthus. Och även tak till de som behöver till sina återbruksväxthus.
En länk till nya hemsidan. Länkadressen är tillfällig fran till första mars. www.holmbergs-travaxthus.se
Ny kundbild från Örnsköldsvik. 
Storlek 410 x679 cm 
Målat av kund. 
#växthus  #greenhouse #trädgårdsinspiration  #orangeri
Ett specialbeställa växthus som levererades till Göteborg. Kundens egna dörrar som passats in i växthuset 
#växthus #trädgård #trädgårdsdesign  #träväxthus
Idag var det leverans av ytterligare ett växthus. Vi passade på att montera det hos kunden också. Storlek 410x604 med 60 cm bröstning.
Karlskrona var vi i 
#Växthus #träväxthus
Jag kommer att försöka hålla 3 röda trådar på min företagssida.
#träväxthus 
#grunder 
#säkerhetsglas.
Vad tycket ni är viktigast med ett växthus???

Diskutera ditt nästa projekt med oss.

Holmbergs Träväxthus AB

Besöksadress

Tunagatan 36
341 76 Ryssby

 

Våra tjänster

 

Växthus

Glastak