Växthus Göteborg

Holmgrens Träväxthus AB

Det självklara valet för dig i Göteborg som ska bygga växthus.

Individanpassade växthus

Drömmer du om ett växthus? Holmgrens Träväxthus AB är då det självklara valet. Vi tillverkar och säljer högkvalitativa växthus helt anpassat utifrån kundens önskemål och behov.

Våra projekt

Utforska våra tidigare projekt – klicka på bilderna för att se mer

Skapa din gröna oas med oss!

Glastak

Vill du uppdatera ditt uterum, din utbyggnad eller kanske din krog? Ett glastak kommer ge dig en exklusiv känsla med stort ljusinsläpp. Våra glastak är tillverkade med kvalitet och hållbarhet i fokus. 

Växthus Göteborg

Varför välja oss?

Det finns många anledningar till att välja oss. Här är tre områden som gör oss på Holmbergs Träväxthus AB unika.

Svensktillverkat

Allt i vårt sortiment är tillverkat i Sverige. Våra produkter är därmed ett miljömedvetet val då inget transporteras över hela världen.

Hög kvalitet

En av våra högst prioriteringar är hög kvalitet. Vi arbetar alltid för att alla produkter ska vara av bästa standard.

Anpassade lösningar

Hos oss finns möjligheten att få en individanpassad lösning, givetvis utifrån dina önskemål och behov.

Om ca 2 månader ställer vi ut på vår första trädgårdsmässa. Ölands trädgårdsmässa. Vi kommer att visa ett växthus med 31 graders taklutning. Bredd 250. Längd 454. Helglas förhöjt 11 cm pga sidodörr. Finns även gaveldörr. Vi kommer under mässan ha budgivning på plats på detta växthus med start 30% under ordinarie pris. Välkommna
Hur börjar ett projekt?
Oftast kommer ett kontaktformulär från min hemsida. 
Det lämnas ofta ett telefonnummer. Kanonbra, för jag behöver oftast ett samtal innan jag kan ge en offert. En del tycker kanske att det borde räcka med ett mail.. Hallå!!! Vart tog det personliga vägen. Det personliga är jätteviktigt. Det är en av anledningarna till att jag levererar växthusen själv. Att vrida och vända på träbitarna tillsammans med kunden. 
Att skriva in ett postnummer är också bra. Då vet jag om jag kan leverera själv. Jag vet också om det är fler som har beställningar åt samma håll. Då kan jag erbjuda lägre frakt. Vad händer sen då?  Jag skickar en offert. Vi kanske bollar den fram och tillbaks. När vi är nöjda med offerten blir det ett ordererkännande samt en faktura på 30% av totalbeloppet. 
Och när allt är klart blir det leverans.  De flesta kunder monterar själva då konstruktionen är gjord till kundens förmån. Skulle det bli problem för kunden vid montering är kunden givetvis välkommen att ringa även om det är lördag eller söndag.  Fast på helgerna har jag sovmorgon till 10. 
Denna bild är på årets svåraste projekt. Har ej frågat om tillåtelse att använda bilden. Men förhoppningsvis blir det många bilder från projektet.
När vi monterade växthus i söndags så gjorde kunderna Rose-Marie och Björn Hägglund en liten film. Kul. Undras om den duger som monteringsanvisning .. och en sak till... Det tar lite mer än 2 minuter att montera.
Söndagens montering i närheten av Rockneby. 
Bredd 329  längd 304. Höjd 300.
Sakta sakta tar demoväxthuset form. Det blir så när det är full produktion i företaget. Men den som väntar på något gott...
En dag i verkstan.. en yttre takstolar till en gårdsrestaurang i Blekinge. .  I mitten ett gammalt öppningsbara fönster i järn. På höst, vinter och vår gör vi specialväxthus. Och även tak till de som behöver till sina återbruksväxthus.
En länk till nya hemsidan. Länkadressen är tillfällig fran till första mars. www.holmbergs-travaxthus.se
Ny kundbild från Örnsköldsvik. 
Storlek 410 x679 cm 
Målat av kund. 
#växthus  #greenhouse #trädgårdsinspiration  #orangeri
Ett specialbeställa växthus som levererades till Göteborg. Kundens egna dörrar som passats in i växthuset 
#växthus #trädgård #trädgårdsdesign  #träväxthus
Idag var det leverans av ytterligare ett växthus. Vi passade på att montera det hos kunden också. Storlek 410x604 med 60 cm bröstning.
Karlskrona var vi i 
#Växthus #träväxthus
Jag kommer att försöka hålla 3 röda trådar på min företagssida.
#träväxthus 
#grunder 
#säkerhetsglas.
Vad tycket ni är viktigast med ett växthus???

Diskutera ditt nästa projekt med oss.

Holmbergs Träväxthus AB

Besöksadress

Tunagatan 36
341 76 Ryssby

 

Våra tjänster

 

Växthus

Glastak